Hi Ik ben Bregje Lacourt en ik ben zang- en presentatie/stemcoach. Misschien herken je dit:

  • Je houdt van zingen en/of spreken voor publiek, maar je bent niet zeker of je er talent voor hebt.
  • Je weet dat je kunt zingen of spreken voor publiek, maar voelt je kwetsbaar om je stem te gebruiken en zichtbaar te worden.
  • Je wilt met je stem mensen raken of je nu zingt of spreekt, maar mist de tools om je stem optimaal te gebruiken.
  • Je ervaart fysiek en mentaal ongemak tijdens werkpresentaties/lezingen/vergaderingen of wanneer je een ander spreekberoep hebt.

Gelukkig maar…..

Onze Stembanden, strottenhoofd en spraakkanaal zijn gemaakt om ons verstaanbaar te maken, om onszelf te kunnen uiten. Het functioneert uit zichzelf en is gemaakt om alle geluiden te maken die wij wensen. *

Als jij die enorme hamer op je teen laat vallen denk je niet na bij een hartgrondige ‘AUW’ en bijbehorende scheldpartij. Sterker nog: het helpt de pijn verlichten.

*tenzij er een stemstoornis is hier lees je daar meer over: 

ONDERSTEUNING LOGOPEDIE

Zeg jij ook te vaak niets?

Soms is het moeilijk om te uiten wat je vindt/wilt/voelt door angsten, blokkades, onzekerheid en andere levensongezelligheden. Als je zingt of spreekt maak je jezelf zichtbaar en dus ook kwetsbaar. Het zit het in ons allemaal om daar controle over te willen hebben met als gevolg dat we de boel regelmatig op slot zetten.

Mensen vinden zingen of spreken voor publiek bijzonder, iets waar je talent en een extraverte persoonlijkheid voor behoort te hebben en het gros is er van overtuigt dat zij dat talent niet bezitten. Iedereen bezit echter een eigen stem en deze mag worden gehoord en gekoesterd.

Be your absolute you!

Ik help je om te stoppen met jezelf te vergelijken met anderen, zodat je inzicht krijgt in wie jij bent en wat jouw stemgeluid is. Ik daag je uit en ondersteun je, zodat er deuren opengaan, (lees: noten gehaald worden), die je niet voor mogelijk hield.